Детски Празник Том и Джери‘‘2018 се организира за осма поредна

...
 Детски Празник Том и Джери‘‘2018 се организира за осма поредна
Коментари Харесай

Детски Празник Том и Джери‘‘ 2018 -,, Да върнем децата към спорта’’

 Детски Празник " Том и Джери‘‘2018 се провежда за осма поредна година. Спортно събитие е ориентирано към  децата в нашия град. Главната концепция на детският  празник и шампионат под мотото,,Да върнем децата към спорта’’ е  поощряване към систематични спортни занимания и повишение на спортната просвета на децата от най- ранна възраст.
Детски Празник ,,Том и Джери’’-,,Да върнем децата към спорта’’. Събитиeто ще се организира в град  София, зала " Сиконко "   на  12, 13, 19 и 27 май от 09.30 часа. В празника ще бъдат показани:  художествена гимнастика, спортни танци,  национални танци, мажоретни танци, йога, гимнастика, карате, приложни и изобразителни изкуства и шампионат по футбол.
  В празника са поканени  деца от общините в Софийска област, присъединяване ще вземат и деца от домове за сираци. На откриването на събитието ще присъстват  известни лица в областта на дейния метод на живот, уравновесеното хранене и спорта. Организирането на  празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българската Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Езиков център Бизи,  химическо почистване - Макс Клийн, Петър Гривеков- художник, Queisser Pharma Bulgaria LTD, Алта България, Ел Би Булгарикум  ЕАД,  Вафли Нелис, Фирма „ ФАМОЗО ЛАЙН ” ЕООД  е водач в производството на дървена стъклопакетна дограма, екстериорни и интериорни порти от солидна дървесина по европейските стандарти.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР